Vücuda Uygun Bayan Çanta Modeli Nasıl Seçilir?

Birçok kişi vücut ebatlarından apayrı olarak aksesuarlar takıyor.

Bu sezon yeni bir çanta satın alırken beden türünüzü göz önünde bulundurun. Her bayan çanta modeli, her kadın için ideal değildir. Sizin için mükemmel bir model bulmak için bu ipuçlarını takip edin. Genellikle çanta söz konusu olduğunda vücudunuzun zıt şekli en fazla gurur kaynağıdır. Alışveriş yaparken çantayı normalde olduğu gibi taşıyın ve aynadaki tüm açılardan kontrol edin.

Uzun Boylu ve İnce Kadınlar için Çanta Modelleri

Kısa, zarif bir şekle sahip çanta modeli seçmek en iyisidir. Kısa bir kayış ile omuz çantalarını kullanmaktan kaçının onlar sizi daha da uzun gösterecektir. Uzun boyunuzla orantılı daha geniş bir çanta seçin.

Minyon Kadınlar için Çantalar

Çok işlevsel olsa da büyük boy çanta küçük kadınlar için uygun değildir. Büyük bayan çanta modelleri, görünümünüzü bastırmaya eğilimlidir. Uzun bir kemer ile omuz çantalarından kaçının, çünkü sizi daha da kısa şekilde algılatırlar.

Büyük Bedenler için Çanta Modelleri

Fazlalıklarınızı dengelemek için geniş yapılandırılmış veya kutu tipi çantaları seçin. Sizi daha büyük göstermek için çok küçük bir modeli taşımayın. Baskıları seviyorsanız, büyük ve göz alıcı desenlerden uzak durun.

Kaliteli bir çanta düşünüyorsanız sıklıkla takabileceğiniz bir çanta seçin. Dolabınızdan nadiren çıkaracağınız bir çantaya fazla harcama yapmanıza gerek yoktur. Hem kaliteli hem de uygun fiyatlı çanta modeli arıyorsanız https://www.pierrecardin.com.tr/kadin-canta-modelleri/ adresine gitmelisiniz. Birçok elit çanta modelini fırsat ve avantajlar ile satın alabilirsiniz.

10 Oca 2018 - 07:59 - Kadın

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.