Umre'den dönen Yıldız Tilbe, bakın nasıl değişti

Aşk şarkılarının mimarı Yıldız Tilbe Umre ziyareti sonrası sahne giyim tarzını değiştirerek sahne aldığı mekanda her yerini kapatan kıyafet tercih

Geçtiğimiz hafta Umre'ye giden ve yaptığı açıklamada "Emekli olmaya yakın Hacı da olacağım İnşallah" diyen Yıldız Tilbe, kutsal topraklardan döndükten sonra ilk kez önceki gece sahneye çıktı.

HER YERİNİ KAPATAN

KIYAFET

İ TERCİH ETTİ

Renkli kişiliği ve kendine özel tarzıyla dikkat çeken usta sanatçının, sahnede tarzını değiştirdiği görüldü. Önceden rengarenk, parlak ve iddialı kıyafetler giyen Tilbe, Umre ziyareti sonrası çıktığı sahnede vücudunun her yerini kapatan bir kıyafet giymeyi tercih etti.

SAÇ RENGİNİ DE DEĞİŞTİRDİ


Fantezi müziğin sevilen yıldızı saçlarını da kahverengi yaparak, yepyeni bir görüntüye kavuştu.

02 Ara 2016 - 13:37 - Kadın

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.