Pürüzsüz cilde “altın iğne tedavisi” ile kavuşacaksınız

Pürüzsüz bir cilde sahip olmak için kozmetik ürünlerle ayna başında geçirdiğiniz bütün zamanınız 'altın iğne tedavisi” ile son buluyor.

Her kadın pürüzsüz bir cilt ister fakat kadınlar arasında pürüzsüz bir cilde sahip olmak imkansız diye yorumlanır, ama “Altın İğne tedavisi” kadınların bu hayallerini gerçeğe dönüşüyor.

Kadınların gün içinde ev hayatıyla birlikte iş hayatında yaşadığı stres ve yorgunluklar ciltte gözle görülür hasarlara neden oluyor. Bir çok kadın yüzde oluşan kırışıklıkları akne izlerini çeşitli kremlerle gidermeye çalışıyor.

Hayatın her alanında aktif olan kadınlar “Altın İğne tedavisi” ile evdeki kremlere son verip bir kaç seansta pürüzsüz bir cilde sahip olabilecek.

“Altın İğne tedavisi” ile kadınlar yalnız pürüzsüz bir cilde sahip olmayacak tüm bedenlerindeki form kaybı ve sarkmalardan, şark çibanından, sivilcelerden, aknelerden, yanık ve yara izi gibi sorunlardan, gözaltı morluklarından, gebelik ve kilo alma sonrası oluşan çatlaklardan, boyun, gıdı ve dekolte bölgesi form kayıplarından kurtularak cilt gençleştirme ve cilt gözeneklerini sıkıştırma yapabilecekler.

Şanlıurfalı Kadınlar “Altın İğne tedavisi” ile istedikleri görünüme sahip olabilecek. Medikal Estetik Güzellik Salonunda gerçekleştirilen “Altın İğne tedavisi” ile ilgili merak edilen tüm soruların cevabını Şanmed Hastanesi Cildiye Uzmanı Dr. Hacer Altın Sürücü'den aldık.

İşte o röportaj;

-Hacer Hanım Altın İgne Tedavisi hakkında bilgi verirmisiniz?

Altın iğne tedavisi cerrahi olmayan bir tedavi şeklidir. Cihaz cildin alt katmanlarına yüksek frekanslı enerji gönderir, cilt altına kontrollü hasar vererek, kesintiye uğramadan vücudun doğal kolajenini ve iyileşme süreçlerini uyarır. Altın iğnenin diğer adı franksiyonel radyofrekans tedavisidir ve cilt üzerindeki pek çok sorunu çözümleyebilen etkili bir tedavidir. Radyofrekans enerjisi, hali hazırda cerrahi işlemlerde kanamayı durdurmak ve kanatmadan işlem yapmak amacıyla kullanılır. Franskiyonel radyofrekans, kontrollü bir şekilde cilt altına hasar verir. İşleme altın iğne uçlarının eklenmesi ise, bu enerjinin dağılmadan, cilt yüzeyine zarar vermeden sadece cilt altını etkileyerek ve deri yüzeyinde de gereksiz enerji kaybını önleyerek iletmesini sağlar”

-Altın İğne Hangi Sorunlar İçin Kullanılır?

“Yüzdeki ince kırışıklıklar, tüm bedendeki form kaybı ve sarkmalar, cilt gençleştirme,şark çibanı, sivilce, akne, yanık ve yara izi gibi sorunlar, gözaltı morlukları, gebelik sonrası ve kilo alma sonrası oluşan çatlaklar, cilt gözeneklerini sıkıştırma, akneli cilt sorunları, boyun, gıdı ve dekolte bölgesi form kayıpları ‘Altın İğne tedavisi’ ile çözümlenebilir.”

-Altin İgne Tedavisi El ve Koltuk Altı Terlemesinde de Kullanılmaktadır Bununla İlgili Görüşleriniz Nedir?

İnsan vücudunun ter bezleriyle sarılı ve metrekareye 1 mililitre kadar terleme normal kabul ediliyor. Sorun yaşanan bölgelerde sözkonusu terleme miktarının 30 ila 40 katına çıkabiliyor. Büyük rahatsızlık oluşturan bu sorunu, iki ayrı yöntemle sona erdirebiliyoruz. Fraksiyonel Radyofrekans işlemi ile yaklaşık 1 - 1.5 milimetre derinliğinde cilt altına altın iğneler aracılığı ile inerek, o bölgede aşırı ter bezi aktivasyonunu sınırlandırıyoruz. Uygulama şeklinin ise genel olarak aynı bölge üzerinden 3 farklı derinlikte ve 3 farklı radyo frekans değeri ile tekrar tekrar geçme üzerine dayanıyor."

-“Altın Iğne Tedavisi” Nasıl Yapılır?

"İşlem öncesi, uygulama alanı temizlenir ve anestezi etkisi olan krem uygulanır. Ucuna altın iğne aparatı takılan radyofrekans cihazı, cilde temas ettirilir. Ucunda çok sayıda mikro altın iğnecikler bulunan cihaz, cildi tarar. Altın iğneler ayarlanmış derinlikte cilde temas eder ve ani giriş çıkışlar yapar. Bu sayede cilt yüzeyine herhangi bir zarar vermeden cilt alt tabakasında kolajen ve elastin üretimi tetiklenir. Altın iğnelerin iletkenliği sayesinde cilt altına en yüksek enerji gönderilir. Eğer hasta mezoterapi kokteylleriyle daha fazla etkileşim almak istiyorsa, özel hazırlanmış, kişiye özel solüsyonlar bu evrede açılmış kanallara emdirilir. İşlem sonrasında ciltte, hafif, pembemsi bir kızarıklık oluşabilir. 1-2 saat içinde kendiliğinden geçer. Hasta uygulamanın ardından normal yaşamına dönebilir ve ertesi gün işine başlayabilir.”

-“Altın İğne Tedavisi” Kaç Senas Yapılmalıdır?

"Genel hastalarda bir ay arayla yapılan iki seans çözüm sunarken, özel bazı hastalarımızda dört seans uygulamak daha doğru sonuçların ortaya çıkmasını sağlıyor. İkinci seans sonucunda hastada ciltteki canlandırıcı, gerginleştirici, gözenekleri küçültücü, aydınlatıcı etkisi görülmüşse üçüncü bir seansı yapmaya gerek yoktur. Altın iğnenin gerçek gücünü yedinci ay ile mükemmel şekilde görürsünüz . El ve Koltuk altı terleme tedavisinde ise mutlaka dört seans uygulama yapmaktayız .tüm işlemler uzman hekimler tarafından yapılmaktadır."

-Uygulama Öncesi ve Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir?

"Kan sulandırıcı ilaç kullanan hastalar, uygulamadan en az 2 gün önce ilaçlarını kesmeleri gerekir. Bu uygulama sonrası ortaya çıkacak morlukları engellemeye yönelik bir tedbirdir. Yine uçuk çıkma ihtimali yüksek olan hastaların antiviral hap kullanmaları gerekir. Özellikle yazın uygulama sonrası en az iki gün havuz, deniz ve spordan uzak durulmalıdır. Ve dermatoloğunuzun dediklerini harfiyen yerine getirmeniz, sonraki sürecin yolunda gitmesini kolaylaştıracaktır."

- Estetisyen Devrim Aybar

Şanlıurfa’da “Altın İğne tedavisi” uygulamasını Medikal Estetik Güzellik Salonunda güzelliğine güzellik katmak isteyen kadınlara uygulayan Uzman Estetisyen Devrim Aybar, “Altın İğne tedavisi” işleminde seans sayısı ve aralıkları hakkında bilgiler verdi:

“Altın İğne Tedavisi” Sonrası Özel Bir Bakım Gereklimidir?

"Uygulama sonrası nemlendirici kremler ve güneş koruyucu kremler kullanılmalıdır. Derin uygulamalarda daha uzun süreli kızarıklık olabilir. Ancak hastaların ertesi gün işe gitmelerine engel bir görünüm olmaz. Ertesi gün hasta ihtiyaç duyarsa fondöten gibi kapatıcılar kullanabilir. Derideki yenilenme ve sıkışma etkileri 4-6 haftada ortaya çıkar. Hastalarımızın hiçbir şekilde sosyal yaşama dönmede zorlanmamaları için uygulama sonrası hastalarımıza LED terapi tedavisi ile cilt rahatlama mutlaka uygulamaktayız."

-“Altın İğne Tedavisi” Kimlere Uygulanmaz?

"Kalp pili ve implante edilmiş kalp defibrillatörü (ICD) olan kişilerde, Dolaşım Bozukluklarında, Hamilelikte, Uygulama yapılacak bölgede uçuk veya cilt enfeksiyonları varlığında, Keloid eğilimi olan kişilerde, Kanser hastalarında iğneli radyofrekans uygulanmamalıdır."

-“Altın İğne Tedavisi” Uygulamasının Fiyatları Ücretleri Nasıldır?

"Altın iğneli radyofrekans tedavisi 2017 fiyatları, ücretleri öncelikli olarak hangi tedavinin yapılacağına bağlı olarak değişmektedir. Yine altın iğne fiyatı tedavinizin kaç seans yapılacağına bağlı olarak değişir. Tedavinin paket ya da seanslık olup olmaması ücreti etkileyen faktörlerdendir. Yine diğer benzeri tedavilerle kombine edilip edilmemesi fiyatları etkiler. Altın iğne tedavi ücretleri için muayene olabilir, 414 3122281 numaradan kliniğimizden bilgi alabilirsiniz."

08 Kas 2017 - 13:45 - Kadın

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.