Kadınsen İle Güzellik Sırları

Kadınların nelere ihtiyaçları olduğunu ve ne yapması gerektiğini çok iyi bilen Kadınsen, güzellik sırları, sağlıklı yaşam ve yemek,kurabiye tarifleri...

Kadınların nelere ihtiyaçları olduğunu ve ne yapması gerektiğini çok iyi bilen Kadınsen, güzellik sırları, sağlıklı yaşam ve yemek,kurabiye tarifleri ile kadınlara destek olmaya devam ediyor. Kadınların aradığı her türlü bilgi kadinsen.com web sitesinde.

Güzellik sırları konumuzda bugün gül suyunun faydalarından ve etkilerinden bahsetmek istiyorum. Kadınların güzelliği cildin güzelliğine bağlıdır.Peki gül suyunun cildiniz üzerinde ne kadar büyük faydalar sağladığını vene kadar olumlu sonuçlar verdiğini biliyor musunuz?

Gül suyu yeni bir şey değildir. Yüzyıllardır cilt bakımında kullanılan bir üründür. Ancak günümüzde biraz daha geri plana atılmış, bunların yerine çeşitli kimyasal ürünler çokça tercih edilir olmuştur. Bu kimyasallar ile geçici bakımların tercih edilmesi, ciltte giderilemez sorunlara neden olmaya başlamıştır. Bu nedenle biz eski yöntemleri yeni tekniklerle uygulamaya başlamalıyız. Gerek cilt bakımı ve temizliği için, gerek makyaj ürünleri için gerekse de duş jeli ve şampuanlar için gül esanslarını tercih etmeliyiz.

Bunun nedenlerini yani gül suyu kullanmanın önemini şu verilerle daha iyi anlatabilirim. Öncelikle gül suyu, deri gözeneklerinin tıkanmasına neden olan yağları ve kirleri temizleme özelliğine sahiptir, bu nedenle de cildi temizlerve cildin daha rahat nefes almasını sağlar. Cildi temizlerken böyle bir etki sağlarken, cilt temizlendikten sonra da düzenli gül suyu kullanmak çok faydalı olacaktır. Çünkü, gül suyunun daraltma özelliği de bulunur. Temizlenmiş gözeneklerin tekrar tıkanmamaları için kılcal damarları sıkıştırır ve adeta düzenli buhar tekniği uyguluyormuşçasına olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Gül suyunun faydaları sadece bunlarla sınırlı değildir. Gül suyu gözlerinizin altında oluşan koyu halkaları ve şişkinlikleri de iyileştirici etkiye sahiptir. Yani gül suyunu tonik olarak kullanabilir ve cildin parlak görünmesini sağlayabilirsiniz.

Tahrişlerinizde ve kızarıklıklarda da gül suyunu tercih edebilirsiniz. Gül suyu kullanılarak birçok ürün ortaya çıkmaktadır. Kimisi sıvı şeklinde kimisi krem şeklinde, kimisi sabun şeklinde olan gül ürünleri kullanımının yaygınlaşması, daha sağlıklı ciltler için önemli bir husustur.

Güzelliğin yanı sıra sağlıklı yaşam, moda, yemek ve kurabiye tarifleri gibi kadınlar için faydalı bilgiler için www.kadinsen.com sitesini takip ediniz.

05 Ara 2017 - 12:15 - Kadın

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.