Eyeliner Sürmenin Püf Noktaları

Eyeliner sürmekten vazgeçemiyorsanız o zaman bu püf noktaları çok işinize yarayabilir.

Eyeliner kullanırken aslında her çeşidini iyice bilmek ve en azından bir kere hepsini denemek gerekir. Çünkü sizin için hangisinin en uygun olduğuna bu şekilde karar verebilirsiniz.
Kalem eye liner, jel eye liner ve likit eye linerlar bulunuyor. Bunların arasından en her tarafa bulaşmadan sürdüğünüz gibi mıh gibi kalan eye liner çeşidi kalem eye liner olanları aslında. Ama likit ve jel eye linerlar ise yumuşak bir dokusu olduğundan kolay uygulanır ve daha parlak ve gösterişli görünebilir.

Eye liner sürerken tek bir renge sağlanıp kalmayın. Belki de sizin için en uygun eye liner kullandığınız rengin tam tersi bir renktir. Yeniliklere ve değişikliklere açık olun.

Eye liner kullanırken düzgün sürebilmeniz için ellerinizin titrememesine özen gösterin. Eğer elleriniz titriyorsa o zaman kolunuzu bir yere sabitleyerek gözlerinize eye liner çekmeyi deneyin.

Eğer eye liner çekmeye yeni başladıysanız ve bir türlü düzgün çekememekten şikayetçiyseniz o zaman göz kapaklarınıza noktalar koyarak işe başlayın ve noktaları tamamlayın. Böyle böyle dümdüz bir çizgi halinde eye liner sürmeyi başarabilirsiniz.

Eye liner sürerken cildiniz eliniz ile gerginleştirmemeye özen gösterin. Çünkü cildinizi eski haline döndürdüğünüzde çektiğiniz eye liner düzgün görünmeyebilir.

Eğer eye lineriniz gün içerisinde dağılmışsa o zaman nemlendiriciler kullanarak veya teninize uygun kapatıcılar ile bu kötü görüntüyü yok edebilirsiniz.

01 Mar 2018 - 01:05 - Kadın

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.