Daha sağlıklı saçlar için 10 kural!

Saç bakımında dikkat edilmesi gereken 10 öneri ile her gün 100 saç teli kazanın... 1-Stresten uzak durun stres saçlarınızın dökülmesine yol açar.

Saç bakımında dikkat edilmesi gereken 10 öneri ile her gün 100 saç teli kazanın...

1-Stresten uzak durun, stres saçlarınızın dökülmesine yol açar.

2-Saçlarınızı iyi durulayın, iyi durulanmayansaççabuk yağlanır; saçlarınızı matlaştırır ve elektriklendirir.

3-Ellerinizi saçlarınızdan uzak tutun, sürekli saçlarla oynamak saçları yağlandırır ve fazla yağlanma saçlarınızı döker.

4-Sağlıklı beslenin, yanlış uygulanan diyet, hızlı ve belirgin kilo kaybı ve dengesizbeslenmesaç dökülmesine neden olur.

5-Tararken özen gösterin, yanlış fırça kullanımı saçlarınızı döker, saçlarınızı taramadan önce sıvı saç kremi kullanmak, yıpranmasını ve dökülmesini önlemeye yardımcı olur

6-Umutsuzluğa kapılmayın, yoğunsaç dökülmesiproblemine karşı bitkisel içerikli ürünler kullanmak saç dökülmesine karşı etkilidir.

7-Mevsimsel değişikliklere dikkat edin, mevsim geçişleri saç dökülmesine neden olabilir, bu dönemlerde saçlarınız daha özenli bakım ister.

8-Saç yaptırırken dikkat edin, fön, maşa ve saç şekillendiricisi ile yapılan işlemlerden önce bitkisel içerikli sıvı saç kremleri kullanmak saçlarınızın yıpranmasını önler.9-Saç tipinizi tanıyın, saç tipinize göre ürün kullanımı saçlarınızın dökülmesinin önlenmesinde önemli bir faktördür.

9-Saç tipinizi tanıyın, saç tipinize göre ürün kullanımı saçlarınızın dökülmesinin önlenmesinde önemli bir faktördür.

10-Saç derinize masaj yapın, saçlarınızı yıkarken saç derinize ve saçlarınıza masaj yapmak saçlarınızı güçlendirir.

#

29 Oca 2014 - 00:00 - Kadın

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.