Başörtülü kadınlar için abdest bozmayan helal oje

Müslüman kadınlar için üretilen abdest bozmayan helal oje ünlü oje markası Orly ve MuslimGirl.com ortaklığıyla piyasaya çıkacak. Tamamen sağlıklı

Müslüman kadınlar için abdest bozmayan helal oje Müslüman kadınlar için üretilen abdest bozmayan, helal oje ünlü oje markası Orly ve MuslimGirl.com ortaklığıyla piyasaya çıkacak. Tamamen sağlıklı maddelerden üretilen helal oje, Argan yağı, B5 ve C vitamini içeriyor.

Din adamlarına göre, hava ve su geçirmediği için abdeste engel olduğu düşünülen ojeye alternatif “helal oje” çıktı. Ünlü oje markası Orly ve MuslimGirl.com ortaklığıyla piyasaya çıkmaya hazırlanan helal oje uzun süredir birçok kadının beklediği bir üründü. MuslimGirl.com'un kurucusu Amani Al-Khatahtbeh bu fikrin Müslüman kadınları yok sayan güzellik endüstrisi sayesinde ortaya çıktığını söylüyor.

Tamamen sağlıklı maddelerden üretilen helal oje, ekstra olarak argan yağı, B5 ve C vitamini içeriyor. Tırnaklara nefes aldırması ve temiz içeriği sebebiyle de ön plana çıkıyor.

İlk aşamada 6'lı set olarak satışa çıkacak ojeler 1'i simli, 1'i şeffaf 6 ojeden oluşuyor. Bu sette koyu bordo, kırmızı, şeffaf, bronz-rose gold arası bir ton, çok hoş bir lila ve nude tonda ojeler bulunuyor.

11 Haz 2017 - 13:16 - Kadın

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.