5 Dakikada Yaz Makyajı!

En kolay ve pratik şekilde kendinizi güzel hissetmenizi sağlayacak makyaj önerileri için tavsiyelerimize göz atın!

Yazın ağırmakyajyapmaktan kaçınmalısınız. Ancak elbette güzel görünmenin mevsimi olamaz.İyi bir makyaj için cildinizin iyi durumda olması önemlidir. Bunu sağlamanın yolu ise, mutlaka cildi nemlendirmektir. Özellikle yaz aylarında sıcaktan buruşmuş ve kurumuş bir ciltle dolaşmak istemiyorsanız, bol su için ve güneş koruyuculu nemlendiricinizi kullanmayı unutmayın.

* Yaz makyajı sadedir ancak sizi yataktan çıkmış görüntüsünden kurtaracaktır. Kendinize günlük bir makyaj çantası hazırlayın ve orada, kısa sürede makyaj yapmanız için gerekli olan malzemeler bulunsun.

* Kapatıcı, stik fondöten, kremallık ve iki renkli ruj veya dudak parlatıcısı ilk sırada yer alacaktır. Ten rengi tonlarında ışıltılı bir göz farı ise, sizi yoğun göz makyajından kurtaracaktır. Kahverengi veya siyah maskaranız da hep yanınızda olsun.

* Işıltılı göz farınızı uygulayın. Gözaltı kapatıcınızı sürün. Burun ve çevresi için stickfondötenkullanın. Elmacık kemiklerinizi krem allıkla renklendirin. Dudak parlatıcısı ile renklendirin. Ve güne başlamaya hazırsınız.
* Eğer akşam için aniden bir davet alırsanız. Bu durumda makyajınıza biraz ek yaparak, gözlerde eyeliner ve koyu renk kalemle belirginleştirmek ve daha yoğun bir allık kullanarak, makyajı tazelemek, sizi yaz akşamının coşkusuna hazırlayacaktır.

* Daha iddialı gözler istiyorsanız, gözlerin dış köşe kısmına koyu renk farla gölgelendirme yapabilirsiniz. Ancak yaz sıcağında terleyebileceğinizi ve gittiğiniz ortamı iyi düşünerek makyajınızı yapmayı unutmayın. Yazın temiz ve hafif hali, yüzünüze yansımalıdır.

#

09 Ağu 2015 - 12:36 - Kadın

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.