3 Zorbalar Kadına Tecavüz Ettiler!

İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen cinsel saldırı davasında F.E. ve E.Y. isimli kadınların maruz kaldığı dehşet anlarının görüntüleri

Taksim'de eğlenen ve sabah saatlerinde evlerine gitmek için Tarlabaşı Bulvarı'na doğru yürüyen F.E. isimli kadına cinsel saldırıda bulunulması ve yanındaki kadın arkadaşı E.Y.'nin ise tekmelenip yaralanması iddialarıyla ilgili görüntüler ortaya çıktı.

Habertürk Haber Merkezi'nden Serdar Kulaksız'ın haberine göre, dava dosyasında yer alan görüntülerde, bir erkek F.E. isimli kadını omzuna alarak götürmeye başlıyor. Bu sırada kendisine müdahale etmek isteyen E.Y. isimli kadına da tekme atıyor. Görüntülerde, şüpheli şahıs sokakta F.E.'yi omuzunda taşırken insanların ve araçların yanından geçiyor ancak kimse müdahale etmiyor.

İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen cinsel saldırı davasının ilk duruşmasında mağdur F.E. ifade verdi. Olay günü aynı yerde çalıştığı bayan arkadaşı E.Y. ile birlikte iş çıkışı Taksim'e eğlenmeye gittiklerini belirten F.E., 07:30 sıralarında evlerine gitmek için eğlence mekanından ayrıldıklarını söyledi.

17 Tem 2017 - 15:08 - Kadın

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.