Aliağa Gençlik Merkezinde yüzme kursları başlıyor

İzmir'in Aliağa İlçesinde Belediye Tarafından Projelendirilen Aliağa Gençlik Merkezindeki Yüzme Kurslarının Başladığı Belirtildi.

İzmir’in Aliağa ilçesinde, belediye tarafından projelendirilen Aliağa Gençlik Merkezindeki yüzme kurslarının başladığı belirtildi.

Spordan sanata birçok branşta Aliağalıların sosyal hayatına renk katacak olan Aliağa Gençlik Merkezi’nde yüzme kursları için start veriliyor. 5-12 yaş aralığındaki çocuklara yönelik verilecek yaz dönemi kursları için Aliağa Gençlik Merkezindeki kayıtların, 5 Temmuz 2019 Cuma günü saat 09.30’da başlayacağı, kurs kayıtlarının kontenjanlar ile sınırlı olacağı bildirildi.

Kurslar, 25 metre uzunluğa, 12 buçuk metre genişliğe ve 2 metre derinliğe sahip yarı olimpik yüzme havuzunda gerçekleştirilecek. Kursların ilk aşamasında çocuklara; suyun üzerinde kalma, suda nefes alma, ayak vuruşu gibi yüzmenin temel eğitimleri aktarıldıktan sonra başarılı olanlara yüzmenin farklı teknikleri de öğretilecek.

Profesyonel eğitmenler tarafından verilecek kurslarda çocuklar, hem yüzme öğrenecek hem de tatillerini spor yaparak değerlendirecek. Yaz dönemi kursları ise eylül ayında son bulacak. Kurslara katılmak isteyenlerin iki adet fotoğraf, kimlik fotokopisi ve ikametgah adresi ile birlikte Aliağa Gençlik Merkezi’ne başvurularını şahsen yapabileceği de açıklandı.

#

03 Tem 2019 - 15:32 İzmir- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.