Triatlon Balkan Şampiyonası heyecanı Kartal’da yaşanacak

Triatlon Balkan Şampiyonasi Heyecanı Kartal'da Yaşanacak

Türkiye, Kartal Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu işbirliğiyle Triatlon Balkan Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor. 12 ülkeden profesyonel sporcuların yer alacağı şampiyona, 3-4 Ağustos 2019 tarihlerinde Kartal Dragos Marina Yelken Kulübü Kayıkhanesi’nde gerçekleşecek.

Sporcuların iki kategoride yüzme, koşu ve bisiklet dallarında mücadele edeceği organizasyonda, 3 Ağustos 2019 Cumartesi günü saat 08.15’te Balkan Şampiyonası yarışı yapılacak, dereceye girenler için de saat 16.30’da ödül töreni gerçekleştirilecek. 04 Ağustos 2019 Pazar günü ise saat 08.30’da Yaş Grupları kategorisinden sporcular yarışacak olup ödül töreni saat 15.45’te düzenlenecek.

Kartal’da yapılan spor faaliyetlerinin hız kesmeden devam edeceğini belirten Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “Kartal Belediyesi olarak uluslararası bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak olmamızdan ötürü gururluyuz. Kartallı vatandaşlarımızın yapmış olduğumuz spor etkinlik ve eğitimleri ile olan yoğun etkileşimi bizleri çok memnun ediyor. Bu hizmetlerimizden almış olduğumuz olumlu tepkilerle, ilçemizde spor alanındaki faaliyetlerimize hız verdik ve bu yöndeki çalışmalarımızı artırmaya yönelik çalışmalarımız devam edecek. Bu vesileyle 3 ve 4 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan Kartal Triatlon Balkan Şampiyonası’na tüm komşularımızı bekliyoruz” dedi.

#

01 Ağu 2019 - 14:12 İstanbul- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.