Önen, Hilvan ve Siverek’te

Önen Hilvan ve Siverek ilçelerinde AK Partili Sandık Kurulu üyeleri ve Müşahitlere seçim günü nasıl ve neler yapmaları gerektiği konusunda bilgiler

Önen, Hilvan ve Siverek ilçelerinde AK Partili Sandık Kurulu üyeleri ve Müşahitlere seçim günü nasıl ve neler yapmaları gerektiği konusunda bilgiler verdi. Önen, seçimin sandıkta kazanıldığının unutulmaması gerektiğini söyledi.

Beraberinde Belediye Meclis üyeleri Mehmet Nimetoğlu ve Halil Yetkin, AK Parti İl SKM Temsilcisi Müslüm Abacıoğlu, Ömer Hacıkamiloğlu, Kadir Hatipoğlu, Kayhan Güllüoğlu, Emin Güllüoğlu Avukatlar Mustafa Güneş, Mahmut Saatçi, Sabri Yetim ve Mehmet Akgün ile Hilvan ilçesinde Hilvan ilçe Başkanı Hanifi Düzme ve SKM temsilcisinin de katılımıyla, Siverek ilçesinde de AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M.Kasım Gülpınar, İlçe Başkanı İlhan Çelik, Siverek Belediye Başkan adayı Av.Resul Yılmaz’ın da katılımıyla Sandık Kurulu üyeleri ve Müşahitlere eğitim verildi.

Önce Hilvan ilçesinde Milletvekili Emin Önen tarafından seçimin önemi ve özellikle sandık kurulu üyelerinin sandıklara sahip çıkmaları gerektiğini, kanuni olmayan hiçbir davranışa meydan ve izin vermemeleri gerektiğini, çok dikkatli olmalarını ve seçimin sandıkta kazanıldığının unutulmaması gerektiğini anlattı.

Daha sonra eğitici Avukatlar Mustafa Güneş, Mahmut Saatçi, Sabri Yetim ve Mehmet Akgün tarafından Sandık Kurulu üyeleri ve Müşahitlerin görevleri, nelere dikkat etmeleri gerektiği, üzerlerinde taşımaları gereken kimlikler ve seçmenlerin uyması gerekli konularla ilgili bilgiler verdiler.

Daha sonra seçim bürosu ziyaret edilerek Siverek ilçesine geçildi.

Siverek göz doldurdu

Hilvan sonrasında Siverek ilçesine geçen Milletvekili Emin Önen ve beraberindekiler AK Parti Siverek ilçe Başkanlığını ziyaret ederek Milletvekili M.Kasım Gülpınar, İlçe Başkanı İlhan çelik ve Belediye Başkan adayı Resul Yılmaz ve partililerle bir süre sohbet ettiler.

Daha sonra Siverek Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik merkezi salonunda toplanan ve salonu hıncı hınç dolduran Siverek Sandık Kurulu üyeleri ve Müşahitler ile yedek üyelere seçim günü yapmaları gerekenler anlatıldı. Siverekli AK Parti Sandık Kurulu ve Müşahit olarak görevlendirilenler salona sığmayınca geri kalanlara daha sonra eğitici bilgiler verildi.

Açılışta konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Sivereklilerin seçime hazır olduklarını, Allah’ın izniyle görevlerini hakkıyla yerine getireceklerini belirtti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen de, seçimin sandıkta kazanıldığının unutulmaması gerektiğini, herkesin sabah saat 06’dan itibaren görev yerinde olmaları, oylarına ve sandığına sahip çıkmaları gerektiğini ve hakkımıza hayırlısı olması dileğinde bulunarak Siverek’teki bu coşkunun kendisini çok mutlu ettiğini ve seçimi de kazanacaklarına inandığını söyledi.

Konuşmaların ardından görevli eğitici Avukatlar tarafından seçim günü yapılacaklarla ilgili bilgiler verildi ve sorular cevaplandı.

#

28 Mar 2014 - 00:00 Şanliurfa/ Hilvan- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.