Kaymakam Sezer Öğrencileri Dinledi

Hilvan Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Şanlıurfa Valiliği koordinasyonunda Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı (SODES)

Hilvan Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Şanlıurfa Valiliği koordinasyonunda Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı (SODES) programı kapsamında yürüttüğü "Doğru Tercih" projesi faaliyetleri çerçevesinde Seviye Belirme Sınavı (SBS) na hazırlanan 8. Sınıf öğrencilerinin SBS öncesi stres atmalarını sağlamak ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla Çanakkale, İstanbul, Ankara ve Konya İllerine gezi düzenlendi.

Gerçekleşen buluşmada Proje Koordinatörü M. Şakir Seçme’nin açış konuşmasından sonra gezilerle ilgili sinevizyon gösterisi yapıldı. Geziye katılan öğrenci ve öğretmenler gezilerle ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdikten sonra söz alan ilçe Kaymakamı Uğur Sezer gezilerde emeği geçenlere teşekkür etti.

Bu tür gezilerin öğrencilerin ufkunun açılması ve onların geleceklerine dair planlar yaparken olması gerektiği gibi karar vermeleri ve buna göre hareket etmeleri gerektiğini belirtti. Vatan’ın her tarafının görülmeye değer olduğunu, önemli olanın gidip görmekten ziyade görülen yerlerde yaşanmış olaylardan ibret almak ve yaşanılabilecek daha güzel bir vatan için çok çalışmaktır dedi.

#

31 May 2013 - 00:00 Şanliurfa/ Hilvan- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.