''Kanalizasyon Suyu Şebeke Suyuna Karışıyor''

Hilvanlıların yıllardır çektiği çileler bitmek bilmiyor. Belediyenin kapatmadığı kanalizasyon suyunun içme suyuna karıştığını iddia eden Yeni

Hilvanlıların yıllardır çektiği çileler bitmek bilmiyor. Belediyenin kapatmadığı kanalizasyon suyunun içme suyuna karıştığını iddia eden, Yeni Mahalle sakinleri yetkililerin bir an önce gelip, bu sorunu halletmelerini istedi.

Çarpıcı iddiada bulunan mahalle sakinleri Şanlıurfa'da bulunan bazı haber ajanslarına sorunlarını söylediklerini, ancak kimsenin kendileriyle ilgilenmediklerini ifade etti.

Yaşadıkları sıkıntıyı anlatan, mahalle sakinlerinden İhsan Ekinci, ''Bir aydan beri burada yaşanan sıkıntıyı yetkililere söylememize rağmen kimse gelip, yapmadı.Burada akan su pis ve insan sağlığına zararlıdır. En kısa zamanda gerekenin yapılmasını istiyoruz'' dedi..

Kanalizasyon suyunun içme suyuna karıştığını iddia eden, Hacı Sır ''Biz de bu suyu içiyoruz. Belediye ilçede park yapıyor, İstanbul'dan belediye başkanını getirip, ona parkı gösteriyor. Gelsin bu suyu göstersin. Sokağımızda çizmelerle yürüyoruz. İki yıldır bu sıkıntıyı çekiyoruz'' şeklinde konuştu.

Evi kanalizasyon suyunu yanında olan Bahri Aslanalp ise, ''Kanalizasyon suyu üç yıldır bu haldedir. Üç ay önce burayı kazıp, öylece bıraktıklar. Kanalizasyon suyu içme suyuna karıştı. Evin pencerelerini pis kokudan dolayı açamıyoruz. İçme suyu şebekesi buradaki çukurun içinden geçiyor. Hiç bir yetkili burayı görmedi. Belediyeye söylememize rağmen kimse gelmedi. Sadece gelip, yapacaklarını söylediler'' dedi.(İLKHA)

#

06 Oca 2014 - 00:00 Şanliurfa/ Hilvan- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.