Hilvanlı Öğrenciler Bilgi Evinde Sınava Hazırlanıyor

Hilvan Belediyesi Gap İdaresi Başkanlığı Hilvan Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hilvan Halk Eğitimi Merkezi tarafından eğitim

Hilvan Belediyesi, Gap İdaresi Başkanlığı, Hilvan Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hilvan Halk Eğitimi Merkezi tarafından eğitim hizmetleri amacıyla açılan Bilgi Evi’nde 550 öğrenci 35 profesyonel eğitimci tarafından hafta içi her gün programlı ders çalışma, soru çözme, konu tekrarı, öğrendiklerini pekiştirme ve hafta sonu yapılan etüt saatleri ile Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’na(

YKS

) güvenle hazırlanıyor.

Bilgi Evi’ne sunulan imkanlar ile sınavlara hazırlık noktasında Hilvan Belediyesinin önemli hizmetlerde bulunduğunu vurgulayan Bilgi Evi Müdürü Ziya Akel ‘Bilgi Evi’nde eğitim gören öğrencilere Hilvan Belediyesi tarafından öğrendiklerini pekiştirmeleri için uygulanan deneme sınavları, yardımcı dokümanlar ile moral ve motivasyon için düzenlenen sosyal ve kültürel geziler öğrencilere uzun maratonlu sınav sürecinde büyük katkı sağlıyor. Eğitime olan desteklerinden dolayı şahsım ve arkadaşlarım adına Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’a teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.

15 Eki 2019 - 14:51 Şanliurfa/ Hilvan- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.