Hilvan'da Alt Yapı Çalışmalarına Yönelik

Şanlıurfa'nın Hilvan İlçesine Mehmet Sedat Aban caddesinde yapılan alt çalışmaların yavaş ilerlediğini ifade etmiş olan esnaf inşaat alanına

Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesine Mehmet Sedat Aban caddesinde yapılan alt çalışmaların yavaş ilerlediğini ifade etmiş olan esnaf, inşaat alanına dönen caddedeki çalışmaların bir an önce bitirilmesini istiyorlar.

Hilvan Belediye tarafından geçtiğimiz ay ihale edilen alt yapı çalışmaları Mehmet Sedat Aban caddesinde sürdürülürken, esnaf çalışmaların yavaş ilerlediğini ve mağdur olduklarını savundu. Hilvanlı esnaf, çalışmaların hızlandırılmasını isteyerek, “Belediye’nin ihale ettiği firma tarafından bu cadde geçen hafta kazılmıştı. Boru döşendi gerekli bağlantılar yapıldı. Fakat yapılan kazı çalışmasının üstü örtülmüyor. Bizler yıllardan beri bu caddenin esnafıyız. Hilvan’ın en işler caddelerinden biri olan bu cadde bir haftadır kapalı. Hilvan Belediyesi'nden ricamız bu caddedeki çalışmaları bir an tamamlasın” dedi.

#

23 May 2013 - 00:00 Şanliurfa/ Hilvan- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.