Hilvan Selam-Der 278 Aileye Yardım Etti.

ŞANLIURFA- Hilvan Selam Der Yardım Komisyonu Başkanı Osman Göçmen derneğin 2013 yılı yardım faaliyetlerini kamuoyuyla paylaştı .Raporda 278 fakir

ŞANLIURFA-

Hilvan Selam Der Yardım Komisyonu Başkanı Osman Göçmen derneğin 2013 yılı yardım faaliyetlerini kamuoyuyla paylaştı.Raporda 278 fakir ve mağdur ve ihtiyaç sahibi aileye 25 bin 80 TL değerinde yardım yapıldığını belirtti.

Selam Der Yardım Komisyonu Başkanı Osman Göçmen yardım faaliyetleri ile ilgili yaptığı açıklamada, zengin ile fakir arasında köprü olma görevini büyük bir özveriyle yerine getirdiklerini belirterek, dernek hizmetlerine her yıl bir önceki yıla göre katlayarak devam etiklerini kaydetti.

Selam Der Yardım Komisyonu Başkanı Göçmen, kurulduğu 2008 yılından bu yana halkın büyük teveccühünü kazanan derneklerinin sosyal, kültürel ve eğitimle ilgili etkinliklere büyük imza attıklarını belirtti.

Göçmen ayrıca, halkla dayanışma çerçevesinde küskünleri barıştırma, yaşanan sorunlara arabulucu olma, dünya Müslümanları sorunları noktasında, basın bildirileriyle mazlumun sesi olma görevini yerine getirdiklerini belirti.

Göçmen yaptıkları yardımları ise şöyle sıraladı:

1-) 278 aileye gıda paketi. 9 bin 730 TL

2-) 35 aileye nakdi yardım.5 bin 150 TL

3-) 85 aileye giyim ayakkabı.4 bin 250 TL

4-) 203 aileye kurban eti yardımı.4 bin 060 TL

5-) 5 aileye 5 adet soba. 490 TL

6-) 50 aileye un yardımı. 1400 TL
Toplam 278 aile 25 bin 80 TL yardım

Göçmen açıklamasının devamında, hizmetlerde bulunan komisyonlardaki görevli herkese yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür ederek, “Maddi ve manevi konuda yardımlarını bizden esirgemeyen Hilvanlı hesnaflara vehayırsever halka da teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Diye kaydetti.

#

09 Oca 2014 - 00:00 Şanliurfa/ Hilvan- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.