Hilvan SELAM DER'den soba ve un yardımı

ŞANLIURFA - Hilvan ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Umut Kervanı Platformu üyesi SELAM DER hava sıcaklığının eksi ikiye kadar düşmesinden dolayı

ŞANLIURFA

- Hilvan ilçesinde faaliyetlerini sürdüren, Umut Kervanı Platformu üyesi SELAM DER, hava sıcaklığının eksi ikiye kadar düşmesinden dolayı soba ihtiyacı olan ve maddi imkânsızlıklar nedeniyle un alamayan 30 muhtaç aileye un ve soba yardımında bulundu.

Yardım faaliyetlerini aksatmadan düzenli bir şekilde yaptıklarını belirten, SELAM DER Yardım Komisyonu Başkanı Osman Göçmen, "İlçemizde maddi durumu düşük olan aileler çoğunluktadır

. Dernek olarak bu aileleri unutmadık. Maddi durumu iyi olan hayırsever kardeşlerimizin yaptığı yardımlarla fakir aileleri sevindirmek görevimizdir. Bu kış mevsiminde evimizde önümüzde yemek ve sıcak bir ortamda yaşıyorsak, bu gibi aileleri görmezlikten geldiğimizde bunun hesabını Allah Teâlâ'ya veremeyiz" dedi.

Hayırseverleri de yardım etmeye çağıran Göçmen, "Fakirlerle zenginler arasında köprü olan derneğimizde kayıtlı bulunan fakir ailelere yardım etmek isteyen kardeşlerimiz 0542 821 46 32 ve 0543 292 38 13 nolu telefonları arayıp, yardım yapabilir.

Hatta yardım yapacak kişiler, bizzat derneğimize gelip, kendi elleriyle fakir ailelere yardım yapabilirler "ifadelerini kullandı.

Göçmen, dağıtılan yardımlarda katkısı bulunan hayırseverlere de teşekkür etti.

Soğuk günlerde kendilerine uzanan yardım eline çok sevinen aileler ise, buna vesile olanlara dua etti

.(İLKHA)

#

31 Ara 2013 - 00:00 Şanliurfa/ Hilvan- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.