Hilvan Belediyesinde İftar Yemeği

100.Yıl Meydanı'nda bulunan belediye çay bahçesinde kurulan iftar yemeğine çok sayıda vatandaş katıldı Hilvan ilçe merkezi 100. Yıl Meydanı'nda

100.Yıl Meydanı'nda bulunan belediye çay bahçesinde kurulan iftar yemeğine çok sayıda vatandaş katıldı

Hilvan ilçe merkezi 100. Yıl Meydanı'nda bulunan belediye çay bahçesinde kurulan iftar yemeğine çok sayıda vatandaş katıldı. Ramazan ayı boyunca her akşam özenerek hazırlanan iftar yemeklerine her geçen gün katılımın daha fazla olduğu görüldü.

Konuyla ilgili açıklamada bulunanHilvanBelediye Başkanı Aslan Ali Bayık, "Her yıl geleneksel olarak belediyemiz ve hayırsever işadamlarının destekleri ile 100. Yıl Meydanımızda vatandaşlarımıza iftar yemekleri hazırlıyoruz.Hilvanhalkı olarak memuru, işçisi ve yaşlısı olarak bir arada kardeşçe iftarımızı yapıyoruz" dedi.

AK PartiHilvanİlçe Başkanı Hanif Düzme ise, "Gerçekleştirdiğimiz toplantının ardından yönetim kurulu olarak Belediye'nin ve hayırsever işadamlarının hazırlamış olduğu iftar yemeğine iştirak ettik. Buraya katılan tüm vatandaşlarıma ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından okunan ezan ile birlikte tüm vatandaşlar iftarını açtı.(URFANATİK)

#

17 Tem 2013 - 00:00 Şanliurfa/ Hilvan- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.