Hilvan'a atık su artıma tesisi

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde Beşir Derneği tarafından bin 200 Suriyeliye giysi ve gıda yardımı yapıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ) tarafından Hilvan'a atık su arıtma tesisi kazandırmak üzere çalışma başlatıldı.
Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçede kullanılan atık suyu tekrar doğaya kazandırmak için planlanan arıtma tesinin yapımına başlandı.
Proje kapsamında Fırat havzasından alınarak kullanılan su, arıtılarak tekrar doğaya kazandırılacak, tabiata verilen zarar en aza indirilecek.
ŞUSKİ ekiplerince başlatılan projede, 2 çöktürme ve 3 havalandırma havuzu, bir su deposu, elektronik ızgaralar ve temizleyiciler bulunuyor.
Tesis gelecek yıl hizmete girecek.

16 Ara 2015 - 16:05 Şanliurfa/ Hilvan- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.