Hİilvan'da 'Kardeşlik Parkı Açıldı.

İstanbul Beykoz Belediyesi meclis üyeleri geçen ay düzenledikleri gezinin ardından Hilvan Belediyesi'yle kardeş belediye oldu. İmzalanan protokolün

İstanbul Beykoz Belediyesi meclis üyeleri, geçen ay düzenledikleri gezinin ardından Hilvan Belediyesi'yle kardeş belediye oldu. İmzalanan protokolün ardından Beykoz Belediyesi, Hilvan’ın Bağlar Mahallesi'nde park yaptırmak için söz verdi.

Yapılan çalışmaların ardından tamamlanan ve Kardeşlik ismi verilen parkın açılışı bugün yapıldı.

Açılışa Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, ile köy muhtarları katıldı. Açılışın ardından konuşan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, "İyilikler ve sevgiler paylaştıkça artar ve anlam kazanır.

Biz sadece bugün değil, ezelden beri Müslüman olarak kardeşiz ve bu kardeşliğimiz her daim devam edecektir" dedi. Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayıkise,"Hilvan ile Beykoz arasında bin 300 kilometre mesafe olmasına rağmen yapılan hizmetler sınır tanımıyor.

İlçemize kazandırdıkları kardeşlik parkı için şahsım ve Hilvanlılar adına başta sayın Yücel Çelikbilek ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.

İnşallah bu kardeşlik bununla sınırlı kalmaz ve daha kalıcı güzel bir şekilde devam eder" diye konuştu.

Davullu-zurnalı açılışın ardından çocuklar, parkta eğlendi.

#

06 Oca 2014 - 00:00 Şanliurfa/ Hilvan- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.