Her Ramazan Ayında En Çok Paylaşılanlar Arasında

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde yaşayan bir vatandaş her zaman olduğu gibi bu ramazanda sosyal medyada gündeme geldi.

Video için play'e tıklayın

Hilvan'da boyacılık alanında çalışan vatandaş aşırı sıcaklardan bunalınca evinin bir odasına yapay havuz yaptı. İnşaatta yapılan havuzun bir benzerini evinin odasına yapan vatandaş havuzun altına da halı serdi. Havuzun sahibi vatandaş;

"Burası benim evimin bir odası, Hilvan'da boyacılık yapıyorum ve öğleden sonra eve geldiğim zaman çok sıcak oluyr. Başka bir yere gitme lüksümde olmadığı için inşaat briketi getirdim, muşamba aldım ve evimin bir odasına havuz yaptım. Havuzun altına da halı serdim. Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesi çok sıcak, genel olarak Şanlıurfa çok sıcak olduğu için böyle birşey düşündüm. Sıcağa dayanamadığım için inşaat havuzunu odama da yaptım. Böyle bir neşeyi dünya malına değişmem, sularımız kesilmezse çok daha iyi olur. Süzgecimle de havuzun kirini alabiliyorum, tavsiye ederim" dedi.

Sosyal medyada evinin içine havuz yapan dayı olarak paylaşılan videoda Türk isterse yapar etiketleri paylaşıldı, havuzun altına halı sermesi ile ilgisini üstüne toplayan vatandaşın videolarını daha çok görmeye devam edeceğiz. Havuz keyfinin arından Nemrudun Kızı isimli şarkıyıda söyleyen vatandaş sosyal medyanın ilgi odağı oldu.

09 Haz 2017 - 12:23 Şanliurfa/ Hilvan- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.