Doğru Tercih Hilvan'da Hayat Buldu

Hilvan Kaymakamlığı tarafından yürütülmekte olan 'Doğru Tercih 2 SODES' projesi ilçede hayat buldu. Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer İlçe Milli

Hilvan Kaymakamlığı tarafından yürütülmekte olan 'Doğru Tercih 2 SODES' projesi ilçede hayat buldu.

Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Doğru Tercih 2 SODES projesi faaliyetleri kapsamında 8. sınıf öğrencilerini ziyaret ederek, Ortaöğretime Geçiş Sınavları'na hazırlık kurslarında incelemelerde bulundu.

İncelemeler sırasında Kaymakam Sezer, öğrencilerle sohbet ederek, kitaplar dağıttı. Sezer, öğrencilere sınavlara hazırlanırken çok dikkatli olmalarını isteyerek, düzenli çalışmaları ve başarmak için gayret sarf etmeleri gerektiğini de belirtti.

Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Kaymakam Sezer, Kaymakamlık olarak her zaman eğitimi destekleyeceklerini ifade ederek, öğrencilere ve öğretmenlerine başarılar diledi. - ŞANLIURFA

#

08 Oca 2014 - 00:00 Şanliurfa/ Hilvan- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.