Büyükşehirle ilçenin çehresi değişti

Hilvan ilçesini ziyaretinde esnaflarla bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi Hilvan Belediyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığı da

Büyükşehirle ilçenin çehresi değişti
Video için play'e tıklayın

İlk olarak Hilvan Belediyesi'ne giden Başkan Çiftçi, burada Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık tarafından karşılandı.

Başkan Çiftçi, burada yaptığı açıklamada, Hilvan için gerçekleştirilecek projelere değindi. Hilvan'a büyük önem verdiklerini belirten Çiftçi, planlı ve programlı bir şekilde çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti.
Hilvan'a Prestij Caddesi Yapılıyor
Başkan Çiftçi, Hilvan Çarşı merkezinde bulunan ve önümüzdeki günlerde isim değişikli söz konusu olan İnönü Bulvarı'nın alt yapı çalışmalarına başladıklarını ve ilçeye Prestijli bir cadde yapacaklarını belirterek, "Bu bulvarın enerjisi hattı yer altına alınacak. Fiber optik, güvenlik kameralarının montajı, aydınlatma, trafik ve yön levhaları, asfalt ve kaldırım düzenlemesini yaparak Hilvan'ın Prestij Caddesini halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.
İlçenin içme su şebekesinin faaliyete geçtiğini hatırlan Başkan Çiftçi, arıtma tesisinin yapılması için ihale hazırlıklarının devam ettiğini söyledi.
"Bilgi Evi kazandırıyoruz"
Başkan Çiftçi, ilçedeki gençlerin zamanını değerlendirmeleri ve daha çok yönden bilgi sahibi olmaları için Kaymakamlık ile birlikte "Bilgi Evi Merkezi"ni açacaklarını belirtti.
Hilvan Belediyesi Başkanı Aslan Ali Bayık, ilçeye yapmış olduğu çalışmalarından dolayı Başkan Çiftçi'ye teşekkür etti.
Büyükşehir sayesinde ilçenin çehresinin değiştiğini ve halkın bundan büyük mutluluk duyduğunu aktaran Bayık, "Alt yapı olarak daha önce su şebekesi yenilendi. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İnönü Bulvarı'nda yağmur drenaj çalışmaları yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi sayesinde İnönü caddesi prestij bir cadde olacak. Kaldırımlar, yoldaki düzenlemeler ve yeni ışıklandırmalar yapılacak. Bunun yanında daha önce başlattığımız mesire alanı, otogar ve yeni mezarlık alanında çalışmalarımız konusunda başkanımızla görüşerek gereken çalışmaları gerçekleştireceğiz" dedi.
Başkan Çiftçi ve beraberindekiler daha sonra AK Parti Hilvan İlçe Başkanlığı'na geçerek parti yönetimi ile bir araya geldi.
Başkan Çiftçi'nin kendilerine gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Hanifi Düzme "Başkanımızın Hilvan'a pozitif ayrımcılık yaptığını görüyoruz ve bu yüzden Büyükşehir Belediyemizden çok şey bekliyoruz. Çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Başkan Çitçi de teşkilatın ilçe için güzel çalışmalara imza attığını belirterek, "Parti teşkilatımın gerçekten gece gündüz demeden ilçenin geleceği için çalışıyor. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah Hilvan'ımız için hep birlikte güzel çalışmalara imza atacağız" şeklinde konuştu.
Başkan Çiftçi ve beraberindekiler, ilçede bulunan esnafları ziyaret ederek yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgi verdiler. Esnafın istek ve taleplerini de not alan Başkan Çiftçi, her zaman esnafın yanında olduklarını söyledi.

12 Şub 2016 - 17:36 Şanliurfa/ Hilvan- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.