Bunaltıcı sıcaklara karşı havuz yaptı

Şanlıurfa'da Hava sıcaklıklarının 45 dereceye ulaşması dolaysıyla Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde sıcaklardan bunalan bir vatandaş kendi

Türkiye'nin en sıcak kentlerinin başında gelen Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde yaşayan bir vatandaş, evinin salonuna kendi imkanlarıyla briketlerden yaptığı havuzda çocuklarıyla serinliyor.

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde yaşayan ve boyacılık yapan 35 yaşındaki Haşim Kılıçoğlu, hava sıcaklığının 45 dereceye ulaştığı ilde sıcaklara karşı serinlemek için bir çözüm geliştirdi.Kiracı olduğu 3 odalı bir evde briket ve naylon brandadan 2 metre eninde, 3 metre uzunluğunda portatif yüzme havuzu yapan Kılıçoğlu, bunaltıcı yaz sıcaklıklarında burada serinlemenin keyfini çıkarıyor.Havanın sıcaklığı ve geliştirdiği havuz için açıklamalarda bulunan Kılıçoğlu;“Usta olması dolayısıyla havuzu çok ucuza mal ettiğini belirten Haşim Kılıçoğlu, "Piyasada boyacılık yapıyorum. Boyadan geldiğimde havalar çok sıcak olduğu için ben de evimin odasının içini havuz yaptım. Ben ve çocuklar havuza giriyoruz. İnşaatta yapılan havuzu, ben odamın içine yaptım." İfadelerini kullanarak;“Güneydoğu'da havalar çok sıcak olduğu için güneşin bunalttığını dile getiren Kılıçoğlu, "Çok sıcak olduğundan odaya naylon ve briketle havuz yaptım. Biz Antalya'ya, Marmaris'e, Muğla'ya gidemiyoruz. Kendi evimizin içine, odamıza havuz yaptık. Havuz çok güzel, herkese tavsiye ederim." dedi.

07 Tem 2016 - 14:12 Şanliurfa/ Hilvan- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.