HER BİR YANIMIZ AĞRI-YOR

Türkiye de Siyasi Çıkarlar ve şahsi menfaatler Futbol takımlarını uçurama bir bir atmaya devam ediyor. özellikle Doğu takımları tarihten silme konumuna geçilmiş durumunda. O Yüzden her Bir yanımız Ağrı-yor diyoruz.Bir Dönem Şanlıurfaspor'un da Formasını Terleten Mardin Sporumuzun Unutulmaz Kaptanlarından Seyithan Özdaş'ın çalıştırdığı 1970 Ağrı Spor Ligden çekilme kararı Aldı. peki neden ? Anlaşılan o ki Amaç Spor Değil Gösteriş Gençlik Spor bakanı Çıkıp Biz Bilmem şu kadar Yılda Bilmem kaç Tesis ve Spor Alanları Yaptık İyi yaptıkta o Sahalar da Takımlar olmadıkça Bir Anlamı da Olmaz Diye Düşünüyorum .

Nice Başarılı Beş Yıllara Seyithan Hocam

Son beş yıldır çalıştığım hiçbir takımda yenilgi yüzü görmeden çok sevdiğim antrenörlük mesleğimi sezon başı Ağrı spor 1970.le anlaşarak devam ettirdim Oynadığımız 4.lig maçında 4.galibiyet en fazla gol atan takım ve yediğimiz 2.golle lider olarak yolumuza devem ederken Bugün yönetim kurulu toplantısında bize bildirilen karar Ağrı sporun ligden çekildiği Yönünde oldu Bu karar hepimizi çok üzmüştür Karakterli Yetenekli Adam gibi Adam olan lider takımın oyuncularına yazık olmuştur Ağrı spor taraftarlarına yazık olmuştur Böyle olmasını istemezdik Durum Teknik heyet ve futbolculardan kaynaklanan bir durum değildir bizi aşan bir karardır Oyuncularıma ve Ağrı spor taraftarlarına bu güne kadar yaptıkları Mücadeleden dolayı tebrik ediyorum Demek ki kısmet buraya kadarmış Seyithan Özdaş

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Aziz Atlı - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Size göre Şanlıurfa'nın en önemli sorunu nedir?
Tüm anketler