Samandağ’da tek pota basketbol turnuvası başladı

Samandağ Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen 3x3 Ödüllü Tek Pota Basketbol Turnuvası Başladı.

Samandağ Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen 3x3 Ödüllü Tek Pota Basketbol Turnuvası başladı.

Hz. Hızır Parkı’nda başlayan turnuvanın açılışına Samandağ Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Duran ve Tahsin Demir ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Turnuva maçları öncesinde konuşan Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Duran, “Gençlerimizi sportif faaliyetler vasıtasıyla kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve kendilerini spor yapmaya teşvik etmek amacıyla böyle bir turnuva düzenledik. Samandağ Belediyesi olarak sanatsal, kültürel ve bu gibi spora yönelik etkinlikleri sonuna kadar destekledik ve desteklemeye devam edeceğiz. Turnuva süresince bütün takımlara başarılar diliyorum“ diye konuştu.

Samandağ Belediye Başkan Yardımcılarının atışı ile başlayan turnuvanın ilk gününde Minikler, Küçükler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler olmak üzere 5 farklı kategoride maçlar oynandı.

#

24 Tem 2019 - 14:22 Hatay- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.