Referandum Vaatleri Yerine Getirilmedi!

Şanlıurfa'nın Harran ilçesi 16 Nisan Referandum'unda büyük bir başarı göstererek en yüksek oy oranına sahip ilçe oldu. Bu başarısının

İşsiz
Haber albümü için resme tıklayın

Harran ilçesinde vatandaşa verilen vaatlerin yerine getirilmediği iddia edildi, vatandaşın tepkilerine neden olan alt yapı problemleri bazı vatandaşlar tarafından fotoğraflanarak urfanatik.com WhatsApp ihbar ve sosyal medya ihbar hatlarına iletildi. Vatandaşların eleştirdiği bu yollar iki mahalle arasında bulunduğu için yoldan geçen vatandaşlarıda zor durumda bırakmakta. Meydan Kapı Mahallesi ile Ekin Yazı Mahallesi arasında bulunan 6 Km uzunluğundaki bu yol araçlar içinde problem yaratmakta. Sıksık gündeme aldığımız alt yapı ve üst yapı problemlerine ilçelerde rastlamak mümkün , genel olarak merkez ilçelerde de yer alan bu yapı bozuklukları çevre ilçelerdede boy göstermekte. Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz'u göreve çağıran vatandaşlar, referandumda vaatettikleri hizmetlerin yerine getirilmesini istiyor. Sürekli kullanılan bu yolların araçlara verdiği zararlar vatandaşları perişan etmekte. İhbar hattımıza ulaşan Timur A. yollar için yaptığı açıklamada " Daha önce bir çok medya kanalı ile sesimizi duyurmaya çalıştık ama ilgilenen olmadı neden sesimizi kaideye alan bir mecra yok, bizler referandumda üstümüze düşeni yapmadık mı, başkan neden bizimle ilgilenmiyor.

Türkiye'de hangi ilçe bizim çıkardığımız oy oranına sahip burada %97'den bahsediyoruz az bir oy oranı da değil. Bizlere birçok şey vaadedildi bu vaadler arasında bu 6 Km'lik yolda bulunuyor. İmkanımız olsa kendimiz yaparız emin olun ama bizimde kendimize göre sorunlarımız var, kalkıpda belediyenin işini yapmak mantıklıda olmaz. Lütfen Belediye Başkanımız bu konu ile ilgilenirse mutlu oluruz, araçlarımızda maddi zararlar oluşuyor ve mağdur oluyoruz. Biz başarıyı taçlandırdık kendileride daha rahat bir yaşam için hizmet vermeleri lazım. Referandum sınavından geçtik ama hizmet sınavında barajı geçemiyoruz. Lütfen sesimiz olursanız teşekkürü bir borç biliriz sizlere" dedi.

27 Haz 2017 - 12:12 Şanliurfa/ Harran- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.