Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Biter’den Yeni Yıl Mesajı

Şanlıurfa'nın Harran İlçesi AK Parti Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter 'AK Parti hükumetimizin birçok kesimi ilgilendiren müjdeleriyle yeni

Biter, yayınladığı yeni yıl mesajında, Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemine geçişten sonraki ilk asgari ücretin işçinin ve işverenin ortak uzlaşısı ile imzalanmasının milli birlik ve beraberliğin göstergesi olduğunu vurguladı. Biter, 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren geçerli olacak asgari ücretin net 2 bin 20 lira olarak çalışanların yüzünü güldürdüğünü belirterek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ilk 100 günlük eylem planının yüzde yüz gerçekleştiğini, büyük bir inanç ve şevkle ikinci 100 günlük eylem planının da başarıyla sonuçlanacağına inandığını ifade etti.

“Bu plan bir taraftan ekonomik dengeleri rayına oturtmadaki vizyona, diğer taraftan da iş dünyasına ve STK’lara destek veriyor. Önemli bir ayağında ise kamudaki işleyiş hızını arttıracak tedbirleri eyleme geçiyor” ifadelerine yer veren Huriye Biter, vatana millet hayırlı olması temennisinde bulundu.

Biter, muhalefetin iddia ettiğinin aksine AK Parti hükumetinin uyguladığı ekonomik politikalarla her şeyin rayına oturduğunu, dünyadaki tüm olumsuz gelişmelere rağmen Türkiye’nin güçlü lideriyle dimdik ayakta olduğunu ifade etti.

Biter, mesajının sonunda, "Yeni yılda, acıların, zulümlerin, adaletsizliklerin son bulduğu; huzurun, mutluluğun, refahın hakim olduğu yeni bir dünyada buluşmak umuduyla giriyoruz. 2018 yılının milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

30 Ara 2018 - 21:26 Şanliurfa/ Harran- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.