Harran esnafına keçiler dadandı…

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde esnaflık yapan vatandaşlar başıboş bırakılan keçiler nedeniyle isyan etti.

Harran esnafına keçiler dadandı…
Haber albümü için resme tıklayın

HABERİN GALERİSİ

Harran esnafına keçiler dadandı…

Harran’da vatandaşlar başıboş şehir içerisine bırakılan keçiler nedeniyle isyanın eşiğine geldi. Hayvan sahipleri otlatmaya çıkardığı keçilerini başıboş bırakınca keçiler şehir içerisinde bulunan esnaflara dadanıyor.

Özellikle değirmenci, manav ve bakkalların dert yandığı başıboş keçiler iş yerleri önünde bulunan buğday, bulgur gibi tahıllara manavlarda ise sebzelere dadanıyor. Vatandaşlar çektikleri resimleri Urfanatik.com Whatsapp Hattından Haber Merkezimize ulaştırarak konunun gündeme getirilmesini istiyor…

Keçilere çözüm bulunması gerektiğini savunan Harranlılar; “Yetkililer in bu başıboş keçileri kalıcı bir çözüm bulmaları mı istiyoruz. Harran'da ki başıboş Keçiler esnaf ve manavları illallah ettirdi” dedi.

Sizde çevrenizde gördüğünüz olumsuzlukları görüntüleyerek 0 530 959 43 01

Urfanatik.com Whatsapp Haber İhbar Hattına gönderebilirsiniz...

Çekin - Yollayın - Sesiniz Olalım...

27 Oca 2016 - 10:21 Şanliurfa/ Harran- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.