Harran Belediye Başkanı Özyavuz “Kadınlarımız Başımızın Tacıdır”

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz Fedakârlıkları emekleri sevgileri ve mücadeleleriyle insanlığın umudunu yeşerten tüm kadınların 8 Mart

mehmet deniz
Haber albümü için resme tıklayın

Özyavuz, Kadınlar Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, ülkemizin kadınlarının, tarih boyunca istiklal ve istikbal mücadelelerimizde daima en ön safta yer aldığına vurgu yaptı.

Ülkemiz kadınlarının bugün her alanda önemli başarılara imza attıklarını belirten Başkan Özyavuz, “Evinde eşine hayat arkadaşı, çocuklarına anne olan kadınlarımız, iş dünyasında da parmakla gösterilen çalışmalar gerçekleştirmektedir. Hemen her alanında görev alan, emek ve değer üreten bütün kadınlarımız başımızın tacıdır. Bilim, siyaset, eğitim, kültür, sanat, spor ve iş dünyasında büyük başarılara imza atan kadınlarımız gurur kaynağımızdır” ifadelerine yer verdi.

Aile birliğinin en önemli unsuru olan kadınların, ülkemizin gelişmesinde ve çağdaş düzeye ulaşmasında önemli bir yerinin bulunduğunun altını çizen Başkan Özyavuz, şöyle devam etti:

“Toplumumuzda var olan güçlü aile bağları, aile bireylerinin birbirine gösterdiği sevgi, saygı ve anlayış kadınlarımızın eseridir. Bu duygularla tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, her şeyin gönüllerince olmasını temenni ediyorum”

HABER MERKEZİ

07 Mar 2019 - 10:09 Şanliurfa/ Harran- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.