Yol yapım çalışması devam ediyor

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe genelindeki yolları her geçen gün arttırıyor. Merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarını yürüten

Haliliye Fen İşleri Müdürlüğü, Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla ilçe genelinin dört bir tarafından çalışmalarını düzenli şekilde yürütüyor. Yeni yol açma ve yol yapım ile bakım onarım şeklinde çalışmalarını sürdüren Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmalarıyla da halkın taktirini topluyor. Henüz yapılaşmanın bulunmadığı alanlarda hem yapılaşmanın gelişmesini hem de yol ağının belirlenmesini amaçlayan Haliliye Belediyesi, bu doğrultuda da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, yol açma çalışmaları kapsamında Devteşti ve Dağeteği mahallelerindeki yeni yol açma çalışmalarını iki vardiya şeklinde devam ettiriyor. Bölgedeki yol ağını tamamlamayı hedefleyen ekipler, Haliliye halkına en kaliteli hizmeti sunmayı hedefliyor.Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kırsalda ise Konuklu Mahallesi’nde çalışmalarını yürütüyor. Ekipler; 7, 10 ve 12 metre genişliğindeki yolları açarak mahalledeki yol ağını belirliyor. Konuklu’da yürütülen çalışmalar kapsamında 48 yeni yol açılırken, bu yolların toplam uzunluğu ise yaklaşık 12 kilometre.








01 Tem 2016 - 15:52 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.