Urfa’nın çıldırtan yolu

Urfa'nın çıldırtan yolu

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesindeki bir türlü çözüm bulunamayan yol vatandaşlar çileden çıkarıyor.

Şanlıurfa Topçu Meydanı’nda bulunan yol bölgede hastanenin yapılmasıyla adeta içinden çıkılmaz bir hal aldı. Hastane yanı ve çevresindeki ücretli otoparklara girmek istemeyen vatandaşlar yol kenarlarına araçlarını park edince trafik sürücüleri çileden çıkarıyor.

Gün içerisinde defalarca trafiğin kilitlendiği yolda sürücüler sözlü tartışma yaşıyor. Bazen sözlü tartışma kavgaya dönüşse de çevrede bulunan vatandaşlar olaya müdahil olarak tarafları sakinleştiriyor.

HASTANE YANINA KAPAN KURULSUN PARK YASAKLANSIN

Bölgede bulunan vatandaşlar gün içerisinde yoğunluğun arttığını ve dakikalarca trafiğin açılmasını beklediklerini ifade ederek bölgeye kapan kurulması gerektiğini belirtiyor. Vatandaşlar; “Hastane girişine kapan kurulsun, bölgede park yasaklansın ve araçlar U dönüşü yaparak Topçu Meydanı yanından çıksın” ifadelerini kullandı.

Öte yandan vatandaşlar defalarca belediyelere yol için şikayetlerini yaptıklarını belirterek bölgede bulunan bazı iş yerlerinin kurumlara baskı yaptığını ve yolun yapılması halinde kendi kurumlarına zarar vereceğini ifade ederek çalışmaların önüne geçtiğini iddia ediyor.



04 Ağu 2016 - 11:41 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.