Haliliyeli kadınlar kaplıcaya gitti

Haliliye Belediyesinin 'Evde Bakım Hizmeti”nden yararlanan 38 kadın Ramazan Ayı öncesinde belediyenin bakım hizmeti biriminde yer alan kadın personeller

Haliliyeli kadınlar kaplıcaya gitti
Video için play'e tıklayın

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hizmete sunulan evde bakım hizmetinden yararlanan 38 kadın, günü birlik olarak Karaali Kaplıcaları’na götürüldü. Yaklaşan Ramazan Ayı öncesinde gerçekleştirilen sağlık turunda kadınlara, bakım hizmetinde görevli bayan personeller de eşlik etti. Kaplıcadan çıkan kadınlara, daha sonra belediye tarafından yemek ikramında bulunuldu.

“ALLAH BAŞKAN

DEMİRKOL

’U BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN”

Karaali Kaplıcaları’na götürülen ve evde bakım hizmetinden yararlanan kadınlar, hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. “Allah Fevzi Demirkol’dan razı olsun” diyen kadınlar, “Allah hükümetimizden razı olsun. Bizi Karaali’ye getirdiler. Bizimle ilgileniyorlar. Evlerimizi temizliyorlar. Allah Fevzi başkanımızdan razı olsun. Allah Fevzi Demirkol’u başımızdan eksik etmesin. Rabbim ona uzun ömürler versin. Kendisine ne kadar dua etsek azdır.
Bölgenin önemli termal kaynakları arasında yer alan Karaali Kaplıcaları, birçok sağlık sorununun çözümü için de doğal bir kaynak olarak biliniyor.
Haliliye Belediyesinin ‘yanınızdayız’ sloganı ile başlattığı ve her kesimin taktirini toplayan evde bakım hizmeti kapsamında; ihtiyaç sahibi ailelerin kişisel bakımları, evlerinin temizlik ihtiyaçları sağlanıyor.

04 Haz 2016 - 22:29 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.