Haliliye’den Aş Evine 500 Bin Ekmek

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol belediye meclisinden alınan kararla Şanlıurfa Aşevi Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin bir yıllık ekmek ihtiyacı

Haliliye’den Aş Evine 500 Bin Ekmek
Video için play'e tıklayın

HaliliyeBelediyesi olarak sosyal mesuliyet bilinci içerisinde çalıştıklarının altını çizen Başkan Demirkol, “ŞanlıurfaAşeviDerneğinin her zaman yanındayız, yanında olduk, yanında olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Şanlıurfa Aşevi Sosyal Yardımlaşma Derneği binasında düzenlenenprotokol imza törenine Başkan Fevzi Demirkol ile Dernek Başkanı Ali Topal katıldı. Haliliye Belediye Meclisinden alınan karara istinaden Aşevi Derneğinden yardım alan ailelerin bir yıllık ekmek ihtiyacı olan 500 bin ekmeğin karşılanmasıyla ilgili hazırlanan protokole taraflar imza atarak, hayırlı olması temennisinde bulundular.

Haliliye Belediyesinin her türlü konuda kendilerinin yanında olduklarının altını çizen Dernek Başkanı Ali Topal, “Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol, bugün buraya gelerek, bizleri ziyaret etti. Bunun yanında, bir yıla yayılacak şekilde 500 bin ekmek yardımında bulundu. Allah ondan razı olsun. Bunun yanında gıda kolilerinde de, geçen yıl üç defa bize yardımda bulundu. Haliliye Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Demirkol’a teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızdadır” diye konuştu.

Başkan Fevzi Demirkol da, yaptığı açıklamada sosyal mesuliyetin bilinci içerisinde çalışan bir belediye olduklarının vurgusunu yaparak, şunları söyledi:

“Şanlıurfa Aşevi Derneği, gönüllülük esasına göre hizmet eden halkımızın muhtaç olan kesimlerinin sıcak yemek ihtiyacını karşılayan bir kurumdur. Biz de, sosyal mesuliyetinin bilinci olan bir belediye anlayışıyla hizmet ettiğimiz için Şanlıurfa Aşevi Derneğinin her zaman yanındayız, yanında olduk, yanında olmaya da devam edeceğiz. Bugün, 500 bin ekmek teminin Haliliye Belediyesi bütçesinden yapılmasından bir protokol imzaladık. Bu kararı alan Haliliye Belediye Meclisi üyelerine teşekkür ediyorum. Bu vesileyle gönüllülük esasıyla çalışan Şanlıurfa Aşevi Derneği y

önetim kurulu üyelerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.”

Başkan Demirkol, açıklamaların ardından ailelerle görüşüp dernek binasından ayrıldı.

Haliliye Belediye Meclisi 2018 yılı Şubat Ayı Olağan Toplantılarında Şanlıurfa Aşevi Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin 500 bin adet ekmek ihtiyacının karşılanmasıyla ilgili gündeme alınan teklif, kabul edilmişti. 2017 yılında da, derneğin 450 bin adet ekmek ihtiyacı yine Haliliye Belediyesi tarafından karşılanmıştı.

22 Şub 2018 - 16:01 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.