Haliliye’de, Park Ve Bahçelerde Hummalı Çalışma

Haliliye Belediyesi ilçe genelindeki park ve bahçelerde mevsim şartlarına uygun çalışmalarının yanı sıra yenilikler yapmayı da sürdürüyor.

Haliliye’de, Park Ve Bahçelerde Hummalı Çalışma
vadandaş
Video için play'e tıklayın

Başkan Fevzi Demirkol’un ‘yemyeşil Haliliye’ hedefiyle çalışmalarını hummalı şekilde yürüten Park ve BahçelerMüdürlüğü, mevsim şartlarına uygun çalışmalarını devam ettiriyor. Ekipler, Devteşti Mahallesinde toplamda 30 bin metrekare olan 7 parkta çim ekme çalışmalarını tamamladı. Bakım çalışmaları da tamamlanan çim ekme çalışmalarının ardından 7 park yeşil görüntüsüne kavuştu.

Mevsim şartlarına uygun yürütülen çalışmalar kapsamında Kısas kırsal Mahallesinde bulunan 5 parkta da, çim biçme, bank ve piknik masalarının onarımı ile ağaç bakım çalışmaları da ekiplerce yürütülüyor. Yürütülen çalışmaların yanında Süleymaniye Mahallesinde bulunan anaokulu ve sağlık ocağının bahçelerindeki çimlerin biçim çalışmaları da ekipler tarafından gerçekleştirildi.

Parklardaki yenilik çalışmaları kapsamında da, vatandaşların sağlıklı yaşamı ve spor yapmalarını sağlamak amacıyla Veysel Karani Mahallesinde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkına fitness aletlerinin monte işlemleri gerçekleştirilerek, vatandaşların kullanımına sunuldu.

26 Eki 2017 - 11:26 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.