Haliliye’de İlaçlamada Yoğun Mesai

Haliliye Belediyesi sinek ve haşerelerle mücadelede yürüttüğü ilaçlama çalışmalarını Ramazan Ayı nedeniyle gece geç saatlere kadar sürdürürken

Haliliye’de İlaçlamada Yoğun Mesai
konuklu
Video için play'e tıklayın

HaliliyeBelediyesiİlaçlama Birimi, ilçe genelindeki çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor. Sinek ve haşerelerin yoğun olarak bulunduğu dere yatakları, ahırlar ve ağaçlık alanlarda, 4 farklı ilaçlama metodu kullanan ekipler; Ramazan Ayı nedeniyle vatandaşların gece geç saatlere kadar dışarda bulunmasından dolayı çalışmalarını ilerleyen saatlere kadar devam ettiriyor.

Dumanlama ve sırt pompası ile ULV ve mist blower araçlarıyla devam eden ilaçlama çalışmaları, ilçe genelinde merkez mahallelerin yanı sıra, kırsal mahallelerde de ekipler tarafından sürdürülüyor.

DAR SOKAKLAR İÇİN YENİ ARAÇ

Haliliye Belediyesi İlaçlama Birimi, dar sokak ve apartman aralarında daha etkin çalışma yapmak amacıyla filosuna yeni araç kattı. 3 tekerlekli küçük ULV aracıyla, dar sokak ve apartman aralarındaki ilaçlamada daha verimli çalışma elde etmek hedefleniyor.

31 May 2017 - 13:34 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.