Haliliye’de ‘Evde Bakım’ Hizmeti Yüzleri Güldürüyor

Haliliye Belediyesi 4 kadın ve 3 erkek personelden oluşan ekiple ihtiyaç sahibi bakıma muhtaç engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik saç-sakal ve

Haliliye’de ‘Evde Bakım’ Hizmeti Yüzleri Güldürüyor
Video için play'e tıklayın

Başkan Fevzi Demirkol’un ‘benim bir belediyem var’ anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 2 yıl önce başlattığı evdebakımhizmetini devam ettiriyor. Günlük yaşam faaliyetlerini tek başına sürdüremeyen, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan; yaşlı veya engelli vatandaşların kişisel bakımları ile yaşadıkları evin temizlik ihtiyaçlarını 7 kişilik ekiple devam ettiren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ihtiyaç sahiplerinin evlerini periyodik olarak ziyaret ederek, çalışmalarını yürütüyor.

Ekip, belirlenen ihtiyaçlar kapsamında ihtiyaç sahibine; saç-sakal kesimi, el-ayak tırnak kesimi, ev temizliği hizmeti veriyor, camlar siliniyor, ihtiyaç halinde bulaşıkları yıkanıyor.

Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen evde bakım hizmeti, vatandaşlardan da tam not aldı. Evlerinde bakım ihtiyaçları görülen ev sahipleri, hizmetlerinden dolayı Haliliye Belediyesine ve Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiler.

Öte yandan hizmetten yaralanan vatandaşlara yönelik, program dahilinde Karaali Kaplıcalarına sağlık turları da Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce düzenleniyor.

25 Eki 2017 - 11:05 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.