Haliliye Zabıtaları İş Başında

Haliliye Belediyesi gıda satışı yapan işyerlerine yönelik yürüttüğü denetimler ile halk sağlığını korumayı sürdürüyor. Zabıta ekipleri ruhsatsız

Haliliye Zabıtaları İş Başında
Urfali
Video için play'e tıklayın

Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları ile vatandaşların sağlığını korumaya yönelik denetimlerini aralıksız devam ettiren Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda ilçe genelinde gıda satışı yapan işyerlerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Zabıta ekipleri, yürüttüğü denetimlerde işyerleri ruhsatı, kaldırım işgalleri ile gıda maddelerinin son kullanma tarihleri, irsaliye faturaları ve hijyen koşullarının kontrollerini sağlıyor. Zabıta ekipleri denetimlerinde karşılaşılan olumsuzluklar ile ilgili de tutanak tutup, işyeri sahiplerini uyarıyor.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ruhsatlı ticari faaliyetlerin yaygınlaştırılması amacıyla da yürüttüğü çalışmalar kapsamında ruhsatı bulunmayan işyerleri hakkında da mühürleme işlemi gerçekleştirdi. Zabıta ekipleri, kapatılan işyeri sahiplerinin ruhsat almaları için Haliliye Belediyesi Ruhsat Birimine yönlendiriyor.

HABER MERKEZİ

01 Ağu 2019 - 11:43 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.