Haliliye'ye bir kalıcı eser daha

Haliliye'ye bir kalıcı eser daha

HaliliyeBelediyesi tarafından kırsal mahallelerde yapılan çok amaçlı kültür evleri ile merkez mahallelerde yapılan muhtar evlerinin açılışı 6 Temmuz 2016 Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Haliliye Belediyesi tarafından vatandaşların kamu hizmetlerinden daha hızlı yararlanmalarını sağlamak amacıyla ilçe merkezinde muhtar evi bulunmayan mahallelere yönelik yapılan muhtar evleri ile kırsal mahallelerde vatandaşların taziye, düğün ve eğitim merkezi olarak kullanmalarını sağlamak amacıyla yapılan çok amaçlı kültür salonlarının açılışı yapılıyor.
6 Temmuz 2016 Çarşamba günü saat 16.00’da Mardin karayolu üzerindeki Çekçek kırsal Mahallesi’nde yapılacak olan açılış törenine Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’te katılacak.

06 Tem 2016 - 11:47 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.