Haliliye'de Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Haliliye Belediyesi tarafından Ramazan Ayı dolayısıyla düzenlenen etkinlikleri Grup Miraç İlahi Konseri ve Sema Gösteri ve Tasavvuf Müziği Koro konseriyle

Haliliye'de Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor
Video için play'e tıklayın

Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında 9 Haziran’da Ulubatlı Mahallesi Turgut Özal Parkında düzenlenen Grup Miraç İlahi Konseri ve Sema Gösterisi, vatandaşların beğenisini topladı. Grup üyeleri tarafından okunan ilahilere eşlik eden vatandaşlar, sema gösterisini de dikkatle izledi. 11 Haziran’da da Devteşti Mahallesi Şehit İbrahim Halil Yıldırım Parkında, Gezici Sanat TIR’ında gerçekleştirilen Tasavvuf Müziği Korosunun konseri vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Her iki mahallede de sunulan gösterilerde sahneye çıkan Kültür ve Sosyal İşler Müdür Abdulkadir Kırıcı, Ramazan Ayı etkinlikleri ve kültür faaliyetleri hakkında da vatandaşlara bilgiler verdi.

12 Haz 2017 - 12:50 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.