Haliliye'de Doğalgaz Şebekesi Artacak

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol AKSA Doğalgaz Şirketini ziyaret ederek Haliliye İlçesindeki doğal gaz yatırımlarıyla ilgili bilgiler aldı.

Haliliye Belediye Başkanı FevziDemirkol, AKSA Doğalgaz Şirketini ziyaret ederek, Haliliye İlçesindeki doğal gaz yatırımlarıyla ilgili bilgiler aldı. İlçede aciliyet gerektiren noktalarla ilgili taleplerini de aktaran Demirkol, "Haliliye İlçemizde doğalgaz şebekesi daha da yaygınlaşacak. Şehrin kuzeyinden başlamak üzere tüm mahallelerimize zaman içerisinde yayılacaktır" dedi.

Fevzi Demirkol, beraberinde Fen İşleri Müdürü Mehmet Aslan ile birlikte kentteki doğal gaz dağıtımını yapan AKSA Doğalgaz Şirketini ziyaret etti. Şirket Müdürü Muhammed Ural tarafından karşılanan Demirkol, burada bekleyen vatandaşlarla da sohbet ederek, taleplerini dinledi. Vatandaşların taleplerini not alan Demirkol'a, şirket yetkilileri ve teknik ekip tarafından şirketle ilgili bilgiler verildi. Şirket yetkilileri, daha sonra Demirkol'a Haliliye İlçesinde 2007- 2017 yılları arasında yapılan ve 2018 yılında yapılacak yatırımlarla ilgili sunum yaptı. İlçedeki gaz yatırımlarıyla ilgili sunumda aciliyet gerektiren bölgelerdeki taleplerini de ileten Demirkol, sunumun ardından teknik ekibe teşekkür etti. Ziyarete ilişkin açıklama yapan Şirket Müdürü Muhammed Ural, Haliliye'deki yatırımlarını 50 kilometre daha arttıracaklarının altını çizerek, "İlçemizdeki 2007 yılından 2017 yılına kadar yapılmış olan yatırımlarla ilgili genel bilgilendirme ve 2018 yılında ilçede yapacağımız yatırımlarla ilgili bilgilendirme yaptık. Etkili bir iletişim ve koordinasyon içerisinde Haliliye'de, yatırımlarımız 50 kilometreye yakın arttıracağız. Halkımıza doğalgaz arzını sunmuş olacağız" dedi. Fevzi Demirkol da, gaz şirketiyle koordinasyon içerisinde çalışacaklarını ifade ederek, "Şanlıurfa'da doğal gaz dağıtımını yapan AKSA Doğalgaz Şirketini ziyaret ettik. Şirket yetkilisi Sayın Muhammet Ural Beyefendi ve teknik ekibi, çalışanları bizleri muhabbetle karşıladı. Haliliye Belediyesi olarak halkımızın doğal gazdan en seri şekilde, en iyi şekilde faydalanması için hem firmamızın yanında olduğumuzu, hem de çalışmalarda firmamızla birlikte koordine içerisinde olarak halkımıza bu hizmeti daha hızlı bir şekilde sunacağımızı düşünüyoruz. Haliliye İlçemizde doğalgaz şebekesi daha da yaygınlaşacak. Şehrin kuzeyinden başlamak üzere tüm mahallelerimize zaman içerisinde yayılacaktır" dedi.

Açıklamaların ardından Demirkol, AKSA Doğalgaz Şirketinden ayrıldı.

HABERLERCOM

30 Oca 2018 - 10:29 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.