Haliliye  Dağeteği'nde yol yapım çalışmasına devam ediyor

-Haber Merkezi- Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kırsal Dağ Eteği Mahallesi'nde 3 ayrı bölgede stabilize yol yapım çalışmalarını

-Haber Merkezi-

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kırsal Dağ Eteği Mahallesi'nde 3 ayrı bölgede stabilize yol yapım çalışmalarını tamamladı. Ekipler, Micit Bölgesi'nde ise yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Yol yapım çalışmalarını merkez ve kırsal mahallelerde hızla devam ettiren Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bu kapsamda Dağeteği Mahallesi'nde stabilize yol çalışması yaptı. Büyük Beyaz Kuyu, Küçük Beyaz Kuyu ve Mello bölgelerinde stabilize yol yapım çalışmalarını tamamlayan ekiplerin çalışmaları Micit Bölgesi'nde devam ediyor.

Haliliye Belediyesi'ne yol yapım çalışmalarından dolayı mahalle sakinleri adına teşekkür eden Dağeteği Mahallesi Muhtarı Hasan Ertem, "Büyük Beyaz Kuyu Mezramızda, Küçük Beyaz Kuyu Mezramızda ve Mello Mezramızda çalışmamız bitmiştir. Şuan da çalışmalarımız Micit Mezramızda devam etmektedir. Haliliye İlçe Belediyesi'nin çalışanlarının tümüne teşekkür ediyorum. Başta Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Fen İşleri Müdürü Mehmet Aslan ve Fen İşleri Şeflerinden Mehmet Aişeoğlu'na ilgi ve alakalarından dolayı çok müteşekkiriz. Bugüne kadar bir çakıl taşı hizmet alamadığımız yerler şuanda Haliliye Belediyesi'nden hizmet almış ve almaya da devam ediyor. İlgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun" diye konuştu.

#

26 Haz 2015 - 08:15 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.