Haliliye Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Kaçak Et Operasyonu

Haliliye Belediyesi Zabıta Ekipleri ticari amaçlı kaçak kesim yapan bir şahsa ait ikamette yaptığı denetimde kaçak et ele geçirdi.

urfalı
Haber albümü için resme tıklayın

Haliliye Belediyesi ZabıtaEkipleri dün akşam saatlerinde Atatürk Mahallesi'nde kaçakkesimyapıldığına dair gelen bir ihbar üzerine harekete geçti. İhbar üzerine Atatürk Mahallesi 12. sokakta bulunan bir evde kontrole giden zabıta ekipleri, yapılan aramalarda ticari amaçla kesildiği anlaşılan kilolarca et ele geçirdi.

Ekiplerin incelemelerinin ardından etler incelenmek üzere Et ve Süt Kurumuna götürüldü. Haliliye Belediyesi zabıta ekipleri kesimi yapan şahıs hakkında yasal işlem başlattı. Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada vatandaşların sağlığı için denetim ve kontrollerinin aralıksız olarak devam ettiği belirtildi.

23 Oca 2018 - 11:17 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.