Haliliye Belediyesi'nden itinalı temizlik

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri pazar yerlerinde alışverişlerin ardından oluşan kirliliğin önüne geçmek için Haliliye'deki

Haliliye Belediyesi'nden itinalı temizlik
Video için play'e tıklayın

HaliliyeBelediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri . İlçe genelinde kurulan pazar yerlerinde tonlarca atık itinalı bir şekilde temizleniyor. Kurulan pazar yerlerinde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarında hem çürümelerin önüne geçiliyor hem de Pazar yerinden yayılacak olan mikroplarla mücadele ediliyor.

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, vatandaşların daha rahat ve temiz ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için her gün semt pazarlarını temizliyor. Temizlik çalışmaları esnasında temizlik ekipleri alanda bulunan kaba çöpleri temizliyor. Ardından çöp araçlarıyla pazar yerindeki tüm atıklar alınırken, süpürge araçları ve yıkama araçları alan temizleniyor. Ardından yıkama araçları ile pazar yeri ve semt temizliği gerçekleştiriliyor.
Haliliye ilçesinde Pazartesi günü 3 semt pazarı, Salı günü 2, Çarşamba günü 2, Perşembe günü 3, Cuma günü 3, Cumartesi günü ise 2 pazaryeri kuruluyor. Semt pazarlarının temizliği için; 2 yıkama aracı, 1 çöp kamyonu, ve Haliliye’de bulunan her semt pazarı için 10 kişilik temizlik personeli ve 15 ton su kullanılarak temizlik işlemi gerçekleştiriliyor.





27 Haz 2016 - 15:02 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.