Haliliye Belediyesi'nden anlamlı çalışma

Haliliye Belediyesi sosyal belediyecilik alanında yaptığı hizmetlerde vatandaşların ibadet yaptığı mekanları da unutmuyor. İbadethanelerin bir çok

Haliliye Belediyesi'nden anlamlı çalışma
Video için play'e tıklayın

Başkan Fevzi Demirkol’un “Haliliye için hep iyisi, hep yenisi” söylemiyle çalışmalarını temel ve sosyal belediyecilik alanında sürdüren Haliliye Belediyesi, vatandaşların ibadetlerini yaptığı mekanları da unutmuyor. Daha öncesinde ibadethanelerin halı, klima, tente ve gölgelerinde, inşaat malzemeleri gibi ihtiyaçlarını karşılayan Haliliye Belediyesi, bu ihtiyaçların giderilmesi konusunda da çalışmalarına devam ediyor.
Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü, Paşabağı Mahallesi’nde bulunan Abdurrahman İbni Avf Camii’nin çevre düzenlemesi ihtiyacını yanıtsız bırakmadı. Ekipler, cami çevresindeki kötü görüntünün önüne geçerek, alana karo döşemesi yaptı. Yaklaşık 900 metrekarelik döşeme hem cami çevresindeki kötü görüntünün giderilmesini sağladı hem de ibadet için camiye gelen vatandaşların taktirini topladı.
İbadethanelere yönelik devam ettirilen çalışmalar kapsamında Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü de, vatandaşların temiz ortamlarda ibadet yapmasını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Sosyal Yardım Müdürlüğü, bu kapsamda son olarak ÇEAŞ Anadolu Lisesi’nin mescitlerinin halı ihtiyacını karşılayarak, öğrencilerin ve öğretmenlerin daha temiz bir alanda ibadet etmesini sağladı.

26 May 2016 - 18:24 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.