Haliliye Belediyesi, Kırsaldaki Yol Atağını Sürdürüyor

Haliliye Belediyesi kırsalda mahallelerde vatandaşların yol ihtiyaçlarını gidermek amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında; Dağeteği Konuklu

Haliliye Belediyesi, Kırsaldaki Yol Atağını Sürdürüyor
Video için play'e tıklayın

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarını, aralıksız devam ettiriyor. Ekipler kilitli beton parke döşeme, yeni yol açma ve stabilize yol yapımı çalışmalarını program dahilinde yürüterek, ihtiyaç duyulan yolların kısa sürede tamamlanmasını sağlıyor.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı kırsal mahalle ekipleri, son olarak Kahraman kırsal Mahallesinde stabilize yol yapım çalışmalarını tamamladı. Yol çalışmaları bir yandan tamamlanırken, diğer taraftan da ihtiyaç duyulan bölgelerde devam ettiriliyor. İrice ve Sendebelen kırsal mahallelerinde 2 ayrı ekiple çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu bölgedeki çalışmalarını da kısa sürede tamamlamayı hedefliyor. Ekipler, bu bölgedeki çalışmalarını tamamladıktan sonra program çerçevesinde diğer mahallelerde çalışmalarını devam ettirecek.

Yol yapım çalışmalarının tamamlandığı Kahraman kırsal Mahallesi Muhtarı İsa Kılıç, köylerinin 100 senedir var olduğunu belirterek, “Mahalle içi yollarımız daha önceden yapılmıştı fakat bu kadar güzel ve kaliteli şekilde değildi. Yollarımız yapıldı, çamurdan kurtulduk. Haliliye Belediyesine ve Başkan Fevzi Demirkol’a mahallem adına teşekkür ederim” dedi.

Sendebelen kırsal Mahallesi sakinleri de, 50 yıldan beri var olan köylerine daha önceden hiç yol yapılmadığını, şuanda Haliliye Belediyesi ile yollarının yapıldığını ifade ederek, Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiklerini söylediler.

Stabilize yol yapım çalışmalarının yanında yeni yol açma çalışmaları da yürüten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda da Dağeteği ve Konuklu kırsal mahallelerinde çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, henüz yapılaşmanın bulunmadığı ve yapılaşmanın yeni oluşmaya başladığı bölgelerde kırmızı kot uygulamasını dikkate olarak yürüttüğü çalışmalarını, program dahilinde yürütüyor.

Konuklu kırsal Mahallesi Muhtarı Halil Öksüzoğlu da, devam eden yol açma çalışmalarıyla ilgili Haliliye Belediyesine teşekkür ettiklerini söyledi.

24 Eki 2017 - 09:23 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.