Gençlik Merkezinde Kuran Mukabelesi Verildi

Haliliye İpekyol Gençlik Merkezinde kuran mukabelesi veriliyor. Sabah kadınlar için düzenlenen mukabele öğlenden sonra erkeklere organize ediliyor. Mukabele

İnanç Turizmi ve Peygamberler Şehri olarak bilinen önemli yerlerden olan Şanlıurfa'da gençlerin yoğun katılımıyla ramazan dolaysıyla Haliliye'de bulunan İpekyol Gençlik Merkezinde okunan kuran mukabelesine gençler yoğun ilgi gösteriyor.
Şanlıurfa Haliliye'de bulunan İpekyol Gençlik Merkezinde, ramazan ayı münasebetiyle kuran mukabelesi gerçekleştirildi. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği mukabele, sabah kadınlara öğlenden sonra ise erkekler için organize ediliyor.
Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Vekili Hakan Keşküş halka açık faaliyetlerden herkesin yararlanmasını istedi.
Kursiyerlerle birlikte gezi de düzenlediklerini ifade eden Keşküş, ramazan ayı münasebetiyle kuran mukabelesi başlattıklarını ve bu tür çalışmalarını sürdüreceklerini, bu programın hazırlanmasında emeği geçen İpekyol Gençlik Merkezi Müdürü Müslüm Aktabur ve ekibine teşekkür etti.

13 Haz 2016 - 18:42 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.