Fevzi Demirkol'dan bayram mesajı

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol Ramazan Bayramının sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Demirkol mesajında; 'Ramazan Bayramınızı

5 Temmuz 2016 günü ilk günü kutlanacak olan Ramazan Bayramı ile ilgili mesaj yayımlayan Başkan Fevzi Demirkol, şu ifadelerde bulundu;

"Bu yıl 29 gün beraber iftar ve sahur yaptığımız Ramazan Ayı, bize bir çok hissiyatı tekrar tekrar ve daha derinden yaşatmıştır. İnsanlara yakınlaşma, merhamet, anlayış, kendini bir başkasının yerine koyma, yardımlaşma gibi fillerle ve bunların insanda meydana getirdiği hislerle Ramazan umuyoruz ki, hepimiz için faydalandığımız ruhsal bir doyum haline de gelmiştir. Bizi tüm bu hislerle bir araya getiren Ramazan ayını bir bayramla taçlandıran rabbimize şükürler olsun ki, bizi bu yıl da bayrama eriştirdi. Bir kez daha tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlar, bayramınızın her iki cihanda devamını dilerim."dedi.

04 Tem 2016 - 10:51 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.