Elif'i Havada Yakalayarak Kurtaran Esnaf Ödüllendirildi

Şanlıurfa'da üç katlı binanın birinci katındaki balkondan düşen 2 yaşındaki Elif'i havada yakalayarak kurtaran esnaf ödüllendirildi.

Haliliye ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesi'nde üç katlı binanın birinci katındaki balkondan düşen 2 yaşındaki Elif Çakmak'ı havada yakalayarak kurtaran esnaf Mehmet Tapşık'a tebrik ziyaretleri sürüyor. Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun'un ziyaret ettiği esnaf Mehmet Tapşık, insani görevini yerine getirdiğini söyledi. Esnaf Tapşık tarafından Elif Çakmak'ın havada yakalanması ve kurtarılma anı güvenlik kameralarına yansıyarak bir süre gündemde yer almıştı. Oda Başkanı Mehmet Altun, ziyarette esnaf Mehmet Tapşık'a çeşitli hediyeler verdi.

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun ziyarette, "Bir insanı kurtaran bütün insanlığı kurtarmış gibidir. Beyefendiliği ve kahramanlığı ile üyemiz Mehmet Tapşık ile gurur duyuyoruz. Kendisini tebrik ve işlerinde de hayırlar diliyoruz. Ayrıca bu olayların tekrar yaşanmaması hususunda da ailelere buradan ev kazaları konusunda bir çağrı yapıyoruz" dedi.

Mehmet Tapşık, ziyaretten dolay duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "O andaki bir ablanın bana seslenişi ve benim oraya hareket edişimle çocuğu havada tutmam tamamıyla bir anda oldu. Çok şükür Allah'ın izni ile çocuk kurtuldu. Herhangi bir yara almadan kurtulduğu için Allah'a şükrediyoruz" şeklinde konuştu.

09 May 2017 - 18:46 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.